Biomassa

duurzameenergie-icon

BIOMASSA-ENERGIE: SCHOON EN GOEDKOOP

Wie stookt met biomassa gebruikt energie van de toekomst. Biomassa is er altijd, met brandstoffen als hout en gft-afval. Maar denk ook aan plantaardige olie, mest en speciaal geteelde gewassen. Met biomassa-energie draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Bovendien raakt biomassa nooit op. Dit in tegenstelling tot fossiele brandstoffen als kolen en aardgas. Biomassa-energie is daarom naast duurzaam ook goedkoop.

 • BIOMASSA-ENERGIE: SCHOON EN GOEDKOOP

  Van Alphen & Roest past biomassa-energie op meerdere manieren toe. We leveren biomassakachels en houtverbrandingsinstallaties van meerdere merken.

  Ook bieden we de particuliere en zakelijke klant in de regio’s Breda, Etten-Leur en Oosterhout duurzame oplossingen zoals motverbrandingsinstallaties en cv-installaties die werken op hout.

  Maak een afspraak >

 • Duurzaam met biomassa

  palletkachel-pagina2

Pellet cv-ketel: érg rendabel

Daarnaast heeft u bij ons volop keus voor een pellet cv-ketel, als centrale warmtebron voor uw hele woning of bedrijf. Een pellet cv-ketel vraagt weliswaar om voldoende ruimte voor de opslag van houtpellets, maar is uiteindelijk wel een héél rendabele manier van verwarming. Bezoek ons informatiecentrum in Hooge Zwaluwe en laat u bijpraten over de kracht van duurzame systemen van ÖkoFEN en Hargassner.

Met biomassa-energie maakt u reuzensprongen in duurzaam kosten besparen. Vraag Van Alphen & Roest om advies, kies uw duurzame oplossing en ga met ons milieubewust de toekomst in.

Meer over biomassa >

 • bio-1

 • bio-2