Pelletkachels

duurzameenergie-icon

Pelletkachels voor optimaal rendement

Wellicht denkt u bij hout stoken nog altijd aan de vertrouwde open haard. Die weliswaar voor een gezellige sfeer zorgt, maar ook leidt tot de uitstoot van schadelijke stoffen. En dan is daar ook nog die stank, naast het vele as. Met pelletkachels komt aan dat alles een eind. Hout stoken was nog nooit zo makkelijk, schoon en rendabel.

 • Stook voordelig en milieubewust

  Kiest u voor pelletkachels, dan stookt u met houtpellets. Die bestaan uit samengeperst houtafval, hebben daardoor een erg hoog rendement en zorgen zo voor voordelig stoken. Bovendien zijn ze relatief goedkoop en CO2-neutraal, wat betekent dat bij verbranding evenveel CO2 vrijkomt als wanneer het hout op een natuurlijke manier zou wegrotten. Met pelletkachels stookt u dus heel vriendelijk voor het milieu én uw portemonnee.

  Van Alphen & Roest levert u pelletkachels van merken als SKIA, Edilkamin en Dielle, die opvallen dankzij hun fraaie vormgeving.

  Dat maakt energie besparen naast duurzaam vooral erg sfeervol.

 • Cv-pelletkachel: voor uw hele woning

  Sluit een pelletkachel aan op uw verwarmingscircuit en u ervaart de voordelen van een cv-pelletkachel. Met een cv-pelletkachel verwarmt u het water in uw woning of bedrijf, wat betekent dat cv-ketels dat niet meer hoeven te doen. En hoe minder een cv-ketel actief is, hoe meer u op gas bespaart. Duurzaam en rendabel.
  Van Alphen & Roest heeft meerdere cv-pelletkachels in het assortiment. Kom gerust eens langs in ons informatiecentrum in Hooge Zwaluwe voor een eerste indruk.

  Neem contact op >


 • pallet-1

 • pallet-2

 • pallet-3