Warmtepompsysteem en Duurzaam Verwarmen

duurzameenergie-icon

Het beste van beide met een warmtepompsysteem

Koel in de zomer, warm tijdens de winter. Met een warmtepompsysteem geniet u van het beste van beide werelden. U haalt warmte van buiten naar binnen. Afkomstig uit de grond of uit de buitenlucht. Puur natuur dus, wat een warmtepompsysteem tot een ideale oplossing maakt voor duurzaam energie besparen. Bovendien levert een warmtepompinstallatie u 3 tot 5 keer meer energie dan dat u ermee verbruikt. Dat maakt het systeem zeer rendabel.

 • Verwarm uw huis of kantoor

  Warmtepompsystemen zijn vaak gekoppeld aan cv-ketels en bestaan onder andere uit een verdamper.

  De verdamper zet een vloeistof die snel verdampt om in gas, dat vervolgens in een compressor komt. De compressor perst het gas samen en laat de temperatuur stijgen.

  In een condensator wordt het gas weer vloeibaar en geeft het warmte af. En die warmte warmt uiteindelijk het cv-water op.

  Vraag een offerte aan >

 • Duurzaam verwarmen

  Met een warmtepompsysteem weet u zeker dat u de benodigde energie eindeloos kunt benutten. Warmte uit grond en lucht, waarna de zon die warmte weer aanvult: het is er altijd én gratis. Het enige wat een warmtepompsysteem verder nodig heeft, is energie op basis van een heel klein beetje gas of elektriciteit. En dat voor een zeer efficiënte manier van duurzaam verwarmen.

  Vraag Van Alphen & Roest om meer advies over uw warmtepompinstallatie. We leggen u uit welk warmtepompsysteem het beste bij uw specifieke situatie past. Zo weet u zeker dat u niet alleen aan de slag kunt met een rendabele manier van energie besparen, maar bovendien de meest optimale oplossing in huis haalt. Efficiënt tijdens alle jaargetijden, duurzaam op elk moment.


 • warmtepomp-1

 • waterpomp-2