Zonnepanelen

duurzameenergie-icon

Laat zonnepanelen installeren voor energiezuinig besparen

De zon is er altijd. Warmte en licht: we profiteren er met z’n allen van, ook als het gaat om duurzaam energie besparen. Woont u in de regio Breda, Etten-Leur of Oosterhout? Laat zonnepanelen installeren door Van Alphen & Roest en u benut de opbrengst van de zon optimaal. We zijn installateur van SUNNed zonnepanelen: een product dat kwaliteit moeiteloos combineert met rendement.

 • Zonnepanelen: zo terugverdiend

  De terugverdientijd van zonnepanelen ligt op gemiddeld 7 tot 8 jaar. Na die tijd heeft u er alleen maar voordeel van.

  U werkt jaarlijks toe naar een fikse besparing op energie, doordat u het overschot aan opgewekte zonne-energie kunt terugleveren aan het net.
  U krijgt daarvoor geld van uw energieleverancier – en dat terwijl de bron van al die warmte gratis is en voorlopig nog wel even schijnt. Dat doet ‘ie zelfs door een wolkendek heen, waardoor zonnepanelen ook op een grijze dag energie opwekken.

  Meer over zonnepanelen >

  zonnepanelen-sunned
 • Omarm de zon met smartflower

  Hoe meer zonlicht ze opvangen, hoe beter zonnepanelen renderen. Dat betekent dat ze eigenlijk zouden moeten meedraaien met de zon, zonder dat u er omkijken naar heeft. Maak daarom kennis met de ‘zonnebloemen’ van smartflower. Ontworpen als mobiele alles-in-een-oplossingen, die u gebruikt waar en wanneer u maar wilt. Volgens ons zijn toepassingen zoals die van smartflower de oplossingen van de toekomst. Al is het maar vanwege hun moderne en compacte verschijning.

  Van Alphen & Roest is thuis in zonnepanelen installeren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden van de producten van SUNNed en Smartflower en benut de zon voor uw duurzame ambities.


 • zonnepaneel-1

 • zonnepanelen-pagina