Elektra

elektra-icon

Elektra voor nu en later

Stel, u gaat verhuizen of verbouwen, ergens in de regio Breda, Etten-Leur of Oosterhout. Hoe vervelend is het dan wanneer straks de verlichting op kantoor hapert omdat de elektrotechnische installatie niet in orde is. Of wanneer in huis te weinig apparaten aan kunnen, omdat er anders kortsluiting ontstaat. Elektra is iets om bij stil te staan. Voor nu en voor later.

 • Domotica: veilig en comfortabel

  Van Alphen & Roest biedt u de laatste toepassingen op het gebied van elektra. Denk bijvoorbeeld aan energiezuinige led-verlichting. Of aan domotica, zoals we huisautomatisering ook wel noemen.

  Met domotica maakt u het zich al snel gemakkelijk, door bijvoorbeeld met uw smartphone allerlei handelingen op afstand te bedienen. Ook maakt domotica uw omgeving veiliger, dankzij ingenieuze inbraak- en branddetectiesystemen.

 • Elektra voor elke oplossing

  Vraag Van Alphen & Roest naar de mogelijkheden van elektra. We houden uw specifieke situatie uitgebreid tegen het licht en adviseren u over een oplossing op maat.

  Dat doen we als totaalinstallateur, wat betekent dat we naast elektra ook thuis zijn in klimaatbeheersing, verwarming en duurzame energie. Of het nu gaat om pelletkachels, zonnepanelen of cv-systemen: Van Alphen & Roest biedt u voor elke situatie een passende oplossing.

  Vraag een offerte aan >

 • elektra-1

 • verwarming-2