Airconditioning

De juiste airco voor elke omgeving

 

U houdt het hoofd graag koel. Of dat nu in huis is of op kantoor. Prettige verlichting draagt daar aan bij, net als het juiste meubilair. Maar wat dacht u van uw airco-installatie? Goede airco zorgt voor een prettig binnenklimaat. U woont en werkt altijd in een ruimte waar u zich goed bij voelt. Op elk moment van de dag.

 • De kracht van een goede airco

  Tijdens de wintermaanden is het wel zo prettig wanneer de verwarming in huis of op kantoor goed werkt. Van Alphen & Roest weet er alles van, door u zo goed mogelijk advies te geven over cv-ketels en cv-systemen.

  Maar nog belangrijker dan verwarming is de luchtvochtigheid in de ruimte waar u verblijft. En die behoefte realiseert u met een goede airco-installatie.

  Neem contact op >

 • Welkom verse lucht

  Waar mensen verblijven, daar stoten zij vocht af. De lucht om hen heen raakt verzadigd, wat onprettig voor ze aanvoelt. Met airco voorkomt u die situatie. Een airco-installatie onttrekt vocht aan de lucht en houdt die zo vers mogelijk. En dat voelt u gelijk. Weg met dat slaperige gevoel. In plaats daarvan voelt u zich alert en scherp.

  Van Alphen & Roest heeft voor elke ruimte een geschikte airco-installatie. We gaan uit van energiezuinige oplossingen, ongeacht voor welke ruimte u ze wilt gebruiken. Een compacte toepassing voor uw slaapkamer? Of een complex klimaatbeheersingssysteem voor op kantoor? Vraag ons naar uw airco!


 • airco-1

 • airco-2