Ventilatie

Ventilatie voor elke ruimte

 

De isolatie van nieuwe huizen is beter dan ooit. Dat zorgt voor weinig warmteverlies, maar leidt ook tot woningen waar ventilatie nauwelijks een kans maakt. Kies daarom voor een goed mechanisch ventilatiesysteem dat vervuilde lucht effectief afvoert en nieuwe lucht vol verse zuurstof in huis haalt.

 • Wtw-installatie voor rendabel ventileren

  Van Alphen & Roest voorziet bedrijven en woningen in en rondom Breda, Etten-Leur en Oosterhout van de laatste ventilatiesystemen. Zo plaatsen we geregeld een warmteterugwin-systeem. Zo’n wtw-installatie zuigt en warmt verse buitenlucht op en blaast die uw woning in.

  Afzuigpunten in uw huis halen de warme lucht vervolgens terug naar de wtw-installatie, waarna de vieze lucht weer naar buiten gaat. Uiterst rendabel, en duurzaam bovendien.

 • ClimaLevel vloerverwarming

  Naast een wtw-installatie biedt Van Alphen & Roest u ook box-, dak- en buisventilatoren, net als de bijbehorende kanalen voor rookgasafvoer en luchttoevoer. Vraag ons bovendien naar het ClimaLevel vloerverwarmingssyteem. Dankzij een uitgekiende combinatie van ventilatie, koeling en verwarming levert een ClimaLevel-vloer u volop rendement.

  Voorzie uw huis of kantoor van een goede ventilatie en zorg voor een ruimte waarin u comfortabel kunt verblijven. Schimmel en een bedompte geur krijgen bijna geen kans. In plaats daarvan geniet u van verse lucht, wat uw gezondheid uiteraard ten goede komt.

  Maak een afspraak >


 • ventilatie-pagina1

 • ventilatiepagina2