Sanitair

loodgieterswerk-icon

Aangepast sanitair

U wilt zich thuis vrij kunnen bewegen. Ook wanneer u op leeftijd bent of te maken heeft met een lichamelijke beperking. Kies daarom voor comfort en ontdek de vele mogelijkheden van aangepast sanitair. Denk aan een extra armleuning aan de muur of een zitje in de douche. Of aan aangepast sanitair met ronde vormen, zodat u nergens achter blijft haken.

Een veilige badkamer, een comfortabel toilet: Van Alphen & Roest maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. We zijn Ontzorgexpert en als vakspecialist aangesloten bij Wonen met Gemak en Thuiscomfort. Samen maken we uw woning klaar voor de toekomst.

 • Geniet van het comfort

  Naast aangepast sanitair richten we ons ook op waterbesparing en duurzaam sanitair.

  We bieden een uitgebreid assortiment, dat uiteenloopt van standaardoplossingen tot sanitair met een zeer luxe afwerking.

  Kwaliteit en comfort staan altijd voorop, van douchekop tot kraan.

  Vraag ons om advies

 • Legionella de baas

  In ons drinkwater zit altijd een geringe hoeveelheid van de legionellabacterie. Gelukkig worden we daar niet ziek van. Wél moeten we oppassen wanneer legionella zich verspreidt via verneveling. Sport- en zwemaccommodaties moeten hun leidingen daarom geregeld laten controleren. Net als ziekenhuizen, zorginstellingen en gebouwen met een logiesfunctie.

  Bent u beheerder van een gebouw waar legionella zich kan verspreiden? Kom langs in ons informatiecentrum en win advies bij ons in over hoe u het risico op verspreiding van legionella kunt voorkomen. Zo zorgen we er samen voor dat het gebruik van water vooral veilig blijft.


 • sanitair-pagina

 • sanitair-2