Dak- en zinkwerk

loodgieterswerk-icon

Duurzame dakbedekking

Bij Van Alphen & Roest gaan we graag aan de slag met duurzame dakbedekking. We plaatsen afvoeren, brengen gevelbekleding aan en repareren dakgoten.
In alle gevallen specialistisch werk, waar we de vakmensen in ons team graag voor inschakelen. We zijn bekend met de meest voorkomende materialen, waaronder ook kunststof daken. Sterker, juist die kunststof daken plaatsen we graag. Ze zijn licht en dun en meestal 100% te recyclen, wat ze vooral duurzaam maakt.

 • Duurzaam kosten besparen

  Duurzame dakbedekking is een breed begrip. Een dak is duurzaam wanneer het bestaat uit hergebruikte materialen. Of wanneer het is voorzien van goede isolatie, wat flink bijdraagt aan duurzaam kosten besparen. En wat dacht u van uw dak als basis voor zonnepanelen? In combinatie met duurzame dakbedekking realiseert u met zonne-energie al snel uw duurzame ambities.

 • Onderhoud uw dak

  Een dak beschermt u voor lange tijd tegen allerlei weersomstandigheden. Het kan tegen een stootje, maar krijgt ook veel te verduren.

  Zorg daarom goed voor uw dak en laat het geregeld controleren. Van Alphen & Roest neemt u dat werk met service en onderhoud graag uit handen. We inspecteren vele daken in en rondom Breda, Etten-Leur en Oosterhout en weten waar we op moeten letten.

  Start nu met besparen >


 • dakenzink1

 • dakenzink2