Ontzorgexpert

Seniorenwoningen van de toekomst

U blijft het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. In uw eigen woning, binnen de voor u zo vertrouwde omgeving. Gelukkig zijn er steeds meer technische oplossingen die ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven. Seniorenwoningen worden woningen van de toekomst, voorzien van allerlei praktische toepassingen.

Maar welke oplossingen zijn er specifiek voor u? Waar doet u goed aan? En wie zorgt voor de juiste installatie, service en kwaliteit? Dankzij de specialisten van Ontzorgexperts weet u zeker dat u de juiste installateur in huis haalt. U kunt vertrouwen op een groep experts voor wie een woning aanpassen dagelijkse kost is. Zo ook binnen de regio’s Breda, Etten-Leur en Oosterhout, met Van Alphen & Roest als uw Ontzorgexpert.

Laat uw woning aanpassen

Als totaalinstallateur leveren we oplossingen op maat. Ook als het gaat om het aanpassen van seniorenwoningen of welke andere soort woning dan ook. We zorgen voor de juiste oplossingen op het vlak van onder meer sanitair, elektra en airconditioning. Ook kunt u uiteraard vertrouwen op een uitgebreid pakket aan service en onderhoud.

Veilig, comfortabel en volledig op maat: zie daar de kracht van de Ontzorgexperts voor seniorenwoningen. Wilt u meer weten over een woning aanpassen? Bel ons gerust. We kijken graag mee vooruit.

Vraag meer informatie aan >

  • ontzorg-1

  • ontzorgexpert-1