Over ons

Van Alphen & Roest Installatietechniek

UW EERSTE STAP NAAR DUURZAAM BESPAREN

Duurzaam energie besparen staat voor steeds meer bedrijven en particulieren hoog op de agenda. Dat zorgt inmiddels voor een groot aanbod aan oplossingen, waaruit het soms lastig kiezen is. Bij Van Alphen & Roest zien we het dan ook als onze taak om u wegwijs te maken. Waar doet u goed aan? Welke oplossing is het meest rendabel en efficiƫnt voor uw specifieke situatie? Van Alphen & Roest heeft de ervaring voor uw besparing.

 • Bezoek ons informatiecentrum

  In 1888 begonnen als smederij en loodgietersbedrijf, presenteren we ons vandaag de dag als totaalinstallateur. Hoe dat uitpakt, merkt u bij binnenkomst in ons informatiecentrum in Hooge Zwaluwe.

  In een ruim opgezet en modern pand aan de rand van Wagenberg ziet u de laatste oplossingen voor duurzaam energie besparen, zoals warmtepompen, zonnepanelen en pellet cv-ketels.

  We leiden u rond in het informatiecentrum, geven u advies en vertellen onder meer over de toepassingen van biomassa als duurzame brandstof.

 • Zicht op uw besparing

  We realiseren ons dat u de investering in een van onze oplossingen graag weloverwogen maakt. Ongeacht of u dit doet als particulier of zakelijke klant. Onze rol als totaalinstallateur begint dan ook bij doordacht advies, waarna we de installatie verzorgen en u ook daarna ondersteunen met service en onderhoud. Alleen zo werken we voor u toe naar optimaal rendement. Afgestemd op uw behoeften en passend bij de eigenschappen van uw woning of bedrijfspand in de regio Breda, Etten-Leur of Oosterhout.

  Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Op zoek naar advies of
  direct een offerte opvragen?

  Start nu met besparen >


 • overons1

 • overons2