CV Ketels

CV-ketel om kosten besparen

 • Zeker tijdens de koude wintermaanden moeten cv-ketels goed functioneren. Van Alphen & Roest biedt u dan ook alleen cv-installaties van de hoogste kwaliteit.

  We zijn geselecteerd Atag-installateur en leveren u HR-systemen uit de Atag Q en Atag E series. Beide systemen hebben een energiezuinige roestvrij stalen warmtewisselaar en 15 jaar garantie. Ook leveren we cv-ketels van hoogwaardige merken als Remeha, Nefit, Vaillant en Itho.

 • ATAG-q

 • Meer cv-ketels met cascade

  Bent u op zoek naar een cv-installatie met een vermogen van meer dan 70 kW? Met een cascade-opstelling kunt u alle kanten uit. We koppelen meerdere ATAG cv-ketels aan elkaar, waardoor u uiteindelijk profiteert van één cv-installatie met een hoog rendement. Met een ATAG cascaderegelaar zorgen we ervoor dat de branderactiviteit van alle cv-ketels gelijktijdig en optimaal wordt afgestemd op de warmtebehoefte van uw installatie.

  xltest
 • Een cv-installatie met voordeel

  Een cascadeopstelling levert u volop rendement. Zeker wanneer u bedenkt dat deze oplossing in aanmerking komt voor de regelingen MIA en Vamil van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Met de MIA profiteert u van een aantrekkelijke investeringsaftrek. De Vamil stelt u in staat om 75% van de investeringskosten af te schrijven wanneer u dat wilt. Zo wordt duurzaam energie besparen wel heel aantrekkelijk.

  Ontdek de vele mogelijkheden van cv-ketels als basis voor uw cv-systemen en vraag ons gerust om meer advies. Samen maken we werk van milieubewust kosten besparen!