CV systemen

Radiatoren voor meer comfort

Radiatoren vormen een belangrijk deel binnen veel cv-systemen. Ze zijn effectief doordat ze een ruimte snel kunnen verwarmen en zien er ook nog eens fraai uit. Design staat voor veel fabrikanten van verwarmingsradiatoren inmiddels bovenaan de agenda. En daar vertellen we u graag meer over, in ons informatiecentrum in Hooge Zwaluwe.

 • Ontdek onze radiatoren

  Van Alphen & Roest biedt u een uitgebreide keuze aan radiatoren. We kunnen meerdere merken leveren, in allerlei kleuren. Denk daarbij aan de merken Jaga, Zehnder en Vasco. Maar ook aan de radiatoren van Henrad en Radson. Alle modellen hebben hun eigen specifieke kenmerken, al zijn er zeker overeenkomsten. Zo zijn ze naast onderhoudsvriendelijk en comfortabel ook geschikt voor particulier én zakelijk gebruik.

  cvsystemen
 • Ervaren in vloerverwarming

  Radiatoren zijn op zich al een goede bron van verwarming, maar komen pas echt tot hun recht in combinatie met vloerverwarming.
  Van Alphen & Roest kan de gehele installatie ervan verzorgen. We hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van vloerverwarming in de regio’s Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Wellicht mogen we binnenkort ook bij u langskomen?

  Vraag om een offerte